Kontakt informacije

Udruženje obrtnika Šibenik

Adresa: Stjepana Radića 77 A,
22000 Šibenik, Hrvatska

tel.:+ 385 22 331 782, + 385 22 311 730
E-mail: uo.sibenik@hok.hr
Predsjednik:: Joso Smolić
Tajnik: Marijana Zjačić

Radno vrijeme od 8 do 16 sati.

 
 

4. Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore

22. Veljača 2024. / Prikaži sve »
 

Hrvatska obrtnička komora organizira 4. Susret graditelja koji će se održati 1. i 2. ožujka 2024. godine, u Sisku, Hotel Panonija.

Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore je manifestacija koja okuplja obrtnike i ostale dionike u obavljanju građevinskih djelatnosti.
Stručni skup će se održati kroz predavanja i panel rasprave.
U prvom dijelu skupa, u sklopu panel rasprave ''Konstrukcijska obnova – aktualno stanje i izazovi'' pružit će se prikaz aktualnosti u kontekstu potresne obnove.
U drugom dijelu, kroz predavanja i panel raspravu s naslovom ''Obrazovanje i budućnost radne snage'', dotaknut ćemo se izazova i perspektiva vezanih uz dostupnost kvalificirane radne snage u sektoru. 
Zadnja panel rasprava ''Problematika u procesu gradnje'' fokusirat će se na aktualnu problematiku u graditeljstvu, a posebna pažnja posvetit će se odnosima između izvođača i projektanata, kao i izazovima koji proizlaze iz zabrane građevinskih radova tijekom turističke sezone. 

Pozivamo građevinare i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću doprinesu ovom izuzetno značajnom susretu.

Službena verzija programa će, uz ostale informacije, biti dostupna na web stranicama Hrvatske obrtničke komore: www.hok.hr.
 

 
 
UO Šibenik u brojkama
Pregled broja obrtnika i godišnja statistika članova Udruženja obrtnika Šibenik
Povijest šibenskog obrtništva i poduzetništva
Suvremeni oblici organiziranja šibenskih obrtnika datiraju od 22. svibnja 1910. godine kada je u Šibenskom kazalištu održana Skupština na kojoj je ustrojena “Obrtnička zadruga građevinskih i sa istima srodnih obrta”.
Članovi UO Šibenik dobitnici nagrada i priznanja
Pregled nagrađivanih članova Udruženja obrtnika Šibenik.