Kontakt informacije

Udruženje obrtnika Šibenik

Adresa: Stjepana Radića 77 A,
22000 Šibenik, Hrvatska

tel.:+ 385 22 331 782, + 385 22 311 730
E-mail: uo.sibenik@hok.hr
Predsjednik:: Joso Smolić
Tajnik: Marijana Zjačić

Radno vrijeme od 8 do 16 sati.

 
 

Niže cijene električne energije za obrtnike

5. Svibanj 2016. / Prikaži sve »
 

Obrtnici Šibensko-kninske županije od 1. lipnja imaju mogućnost plaćati niže cijene električne energije.
Dogovoreno je to sporazumom koji je predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić potpisao s direktoricom HEP Opskrbe mr. sc. Tinom Jakaša dipl.ing.

U sklopu projekta Zajednička nabava HOK – ZNA realizirani su pojedinačni sporazumi između HEP Opskrbe  i područnih obrtničkih komora u okviru kojih će obrtnicima biti osigurana niža cijena električne energije na području cijele Hrvatske. Kroz projekt HOK – ZNA omogućuje se članstvu Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te se osigurava poticajno poduzetničko okruženje.

Prema izračunu HEP Opskrbe, na primjeru jednog tipičnog obrtnika, s godišnjom potrošnjom 6.000 kWh, moguće je uštedjeti od 520 do 1.800 kuna, ovisno o trenutnom opskrbljivaču, odnosno je li obrtnik korisnik zajamčene usluge  ili je odabrao opskrbljivača.
Koliko će obrtnik uštedjeti, ovisi o visini i načinu potrošnje, a preciznu uštedu svaki obrtnik može saznati pozivom na besplatni telefon HEP Opskrbe  0800 5255.


Potpisani Ugovor o opskrbi krajnjeg kupca  s HEP Opskrbom potrebno je dostaviti do dvadesetprvog tekućeg mjeseca, da bi bio u primjeni s prvim danom sljedećeg mjeseca, a najkasnije do 21. kolovoza 2016. godine. Ako obrtnik već ima potpisan Ugovor s HEP Opskrbom, potrebno je se prijaviti kako je ovdje opisano i bit će dostavljen novi Ugovor s novim, povoljnijim uvjetima.

Potrebna dokumentacija su: Zahtjev za sklapanje ugovora sa HEP Opskrbom i Potvrda o podmirenom komorskom doprinosu koju svaki obrtnik može dobiti u svom matičnom udruženju ili u područnoj obrtničkoj komori.

Zahtjev za sklapanje ugovora sa HEP Opskrbom na linku.

 

 
 
UO Šibenik u brojkama
Pregled broja obrtnika i godišnja statistika članova Udruženja obrtnika Šibenik
Povijest šibenskog obrtništva i poduzetništva
Suvremeni oblici organiziranja šibenskih obrtnika datiraju od 22. svibnja 1910. godine kada je u Šibenskom kazalištu održana Skupština na kojoj je ustrojena “Obrtnička zadruga građevinskih i sa istima srodnih obrta”.
Članovi UO Šibenik dobitnici nagrada i priznanja
Pregled nagrađivanih članova Udruženja obrtnika Šibenik.