Kontakt informacije

Udruženje obrtnika Šibenik

Adresa: Stjepana Radića 77 A,
22000 Šibenik, Hrvatska

tel.:+ 385 22 331 782, + 385 22 311 730
E-mail: uo.sibenik@hok.hr
Predsjednik:: Joso Smolić
Tajnik: Marijana Zjačić

Radno vrijeme od 8 do 16 sati.

 
 
Najave događanja UO Šibenik
 

14. Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku od 7. do 9. rujna 2018.

24. Kolovoz 2018. / Cijeli članak »
 

Program 14. Sajma u srednjovjekovnom Šibeniku od 7. do 9. rujna 2018.

14. Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku

20. Kolovoz 2018. / Cijeli članak »
 

14. Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku održat će se od 7. do 9. rujna 2018. godine.

Svi zainteresirani za izlaganje mogu se prijaviti do kraja kolovoza na Grad Šibenik.

Uskrsni doručak u Šibeniku, Skradinu i Rogoznici

29. Ožujak 2018. / Cijeli članak »
 

Udruženje obrtnika Šibenik u suradnji s gradovima Šibenikom i Skradinom te općinom Rogoznica i njihovim turističkim zajednicama i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju „Uskrsni doručak“.

Na sam Uskrs, 1. travnja, Uskrsni doručak organizira se u Rogoznici u 11.00 sati ispod Crkvenih skala i u Skradinu u 11.30 sati, na Trgu kneza Domagoja.

Na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja, Uskrsni doručak organizira se u Šibeniku u 10.30 sati na Trgu Pavla Šubića.

Pozivamo sve žitelje naše županije i goste da nam se pridruže na ovoj tradicionalnoj manifestaciji i uživaju u delicijama blagdanskog stola i prigodnom kulturno-zabavnom programu.
 

Čestit Božić i sretna Nova 2018. godina

19. Prosinac 2017. / Cijeli članak »
 

Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku

7. Rujan 2017. / Cijeli članak »
 

Ovaj vikend, od 08. do 10. rujna, održava se Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku

Niže cijene električne energije za obrtnike

5. Svibanj 2016. / Cijeli članak »
 

Obrtnici Šibensko-kninske županije od 1. lipnja imaju mogućnost plaćati niže cijene električne energije.
Dogovoreno je to sporazumom koji je predsjednik Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Joso Smolić potpisao s direktoricom HEP Opskrbe mr. sc. Tinom Jakaša dipl.ing.

U sklopu projekta Zajednička nabava HOK – ZNA realizirani su pojedinačni sporazumi između HEP Opskrbe  i područnih obrtničkih komora u okviru kojih će obrtnicima biti osigurana niža cijena električne energije na području cijele Hrvatske. Kroz projekt HOK – ZNA omogućuje se članstvu Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te se osigurava poticajno poduzetničko okruženje.

Prema izračunu HEP Opskrbe, na primjeru jednog tipičnog obrtnika, s godišnjom potrošnjom 6.000 kWh, moguće je uštedjeti od 520 do 1.800 kuna, ovisno o trenutnom opskrbljivaču, odnosno je li obrtnik korisnik zajamčene usluge  ili je odabrao opskrbljivača.
Koliko će obrtnik uštedjeti, ovisi o visini i načinu potrošnje, a preciznu uštedu svaki obrtnik može saznati pozivom na besplatni telefon HEP Opskrbe  0800 5255.


Potpisani Ugovor o opskrbi krajnjeg kupca  s HEP Opskrbom potrebno je dostaviti do dvadesetprvog tekućeg mjeseca, da bi bio u primjeni s prvim danom sljedećeg mjeseca, a najkasnije do 21. kolovoza 2016. godine. Ako obrtnik već ima potpisan Ugovor s HEP Opskrbom, potrebno je se prijaviti kako je ovdje opisano i bit će dostavljen novi Ugovor s novim, povoljnijim uvjetima.

Potrebna dokumentacija su: Zahtjev za sklapanje ugovora sa HEP Opskrbom i Potvrda o podmirenom komorskom doprinosu koju svaki obrtnik može dobiti u svom matičnom udruženju ili u područnoj obrtničkoj komori.

Zahtjev za sklapanje ugovora sa HEP Opskrbom na linku.

 

8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

5. Travanj 2016. / Cijeli članak »
 

8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije održat će se tradicionalno 30. 04. i 01. 05. 2016. u Skradinu.

Sajam organizira Šibensko-kninska županija i Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije a suorganizatori su: Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije.

Međunarodni 8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije izložbeno – prodajnog je karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a svake godine broj posjetitelja raste. Prošle godine posjetilo ga je oko 19.000 posjetitelja.
Zbog velikog interesa, želimo Vas već sada pozvati da, ukoliko imate interesa popunite prijavu koja se nalazi na web stranici Šibensko-kninske županije www.skz.hr.

Na otvaranju sajma predstavit će se i katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu prijavu dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

 < 1 2
 
UO Šibenik u brojkama
Pregled broja obrtnika i godišnja statistika članova Udruženja obrtnika Šibenik
Povijest šibenskog obrtništva i poduzetništva
Suvremeni oblici organiziranja šibenskih obrtnika datiraju od 22. svibnja 1910. godine kada je u Šibenskom kazalištu održana Skupština na kojoj je ustrojena “Obrtnička zadruga građevinskih i sa istima srodnih obrta”.
Članovi UO Šibenik dobitnici nagrada i priznanja
Pregled nagrađivanih članova Udruženja obrtnika Šibenik.