Kontakt informacije

Udruženje obrtnika Šibenik

Adresa: Stjepana Radića 77 A,
22000 Šibenik, Hrvatska

tel.:+ 385 22 331 782, + 385 22 311 730
E-mail: uo.sibenik@hok.hr
Predsjednik:: Joso Smolić
Tajnik: Marijana Zjačić

Radno vrijeme od 8 do 16 sati.

 
 

Pobjednici EU kviza dobili tablet

14. Svibanj 2015. / Prikaži sve »
 
8-eukviz

Šibensko-kninska županija, u suradnji s lokalnim portalima, organizirala je kviz posvećen Danu Europe. Danas je u Uredu župana bila dodjela nagrada pobjednicima kviza, u kojem je sudjelovala stručna služba Udruženja obrtnika Šibenik. Osim točnih odgovora na sva postavljena pitanja ocjenjivala se i brzina odgovora.
Župan Pauk je podsjetio kako Šibensko - kninska županija od 2006. godine obilježava Dan Europe i nastoji svima približiti sve teme vezane za Europsku uniju te kako i na koji način Županija koristi mogućnosti koje su se otvorile ulaskom Hrvatske u  zajednicu europskih naroda.
Posebno je pohvalio zainteresiranost i znanje koju je stručna služba Udruženja obrtnika Šibenik pokazala sudjelovanjem na kvizu čime su potvrdili da prate i  vladaju informacijama na temu Europske unije.
Ante Radić, predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik je kazao da Udruženje predano radi i da prati sve teme vezane za obrtnike, kao i ovu o Europskoj uniji i mogućnostima koje nam se pružaju. Također je rekao da je i nagrada koju je Udruženje dobilo dodatni poticaj da se oboružamo informacijama koje će obrtnicima pomoći da se natječu i da dobiju novac iz europskih fondova namijenjen poduzetništvu.

 
  • 8-eukviz
  • 8-eukviz1
 
 
 
UO Šibenik u brojkama
Pregled broja obrtnika i godišnja statistika članova Udruženja obrtnika Šibenik
Povijest šibenskog obrtništva i poduzetništva
Suvremeni oblici organiziranja šibenskih obrtnika datiraju od 22. svibnja 1910. godine kada je u Šibenskom kazalištu održana Skupština na kojoj je ustrojena “Obrtnička zadruga građevinskih i sa istima srodnih obrta”.
Članovi UO Šibenik dobitnici nagrada i priznanja
Pregled nagrađivanih članova Udruženja obrtnika Šibenik.